Netanijahu pušten iz bolnice

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu pušten je iz bolnice u Jerusalimu na kućno lečenje nakon uspešne operacije hernije, saopštila je njegova kancelarija.

Izvor: B92

Nedelja, 11.08.2013.

19:55

Default images

Netanijahu (63), koji je noć proveo u bolnici, zahvalio je osoblju i rekao da se oseća veoma dobro, javila je Agencija Frans pres.

Bolnica Hadasah Ein Kerem saopštila je da je sinoćna operacija bila uspešna i da je trajala oko sat vremena.

Kako je ranije saopšteno, Netanijahuu će biti potrebno nekoliko dana za potpun oporava.

Upravnik bolnice u kojoj je operisan izjavio je ranije da je operacija kile obavljena kao mera predostrožnosti, da bi se sprečilo pogoršanje zdravstvenog stanja izraelskog premijera.

Dijagnoza hernije je ustanovljena nakon što se Netanijahu požalio na bol u stomaku.

Nedeljni sastanak kabineta, koji je trebalo da se održi jutros, odložen je, ali će se kasnije večeras održati sastanak ministarskog odbora koji bi, kako se pretpostavlja, trebalo da odobri oslobađanje prve grupe od 26 zatvorenika pred novu rundu mirovnih pregovora sa Palestincima u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: