Ponedeljak, 13.05.2013.

10:06

Par se zbog ljubavi bacio u reku

Podgorički par - devojka A.K. (18) i njen momak Z.T. (20) skočili su u reku Cijevnu. Samo zahvaljujući brzoj reakciji policije izbegnuta je tragedija.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

Drami tu, međutim, nije kraj, jer dok su lekari mladiću i devojci pružali pomoć u Kliničkom centru u Podgorici, došlo je do sukoba njihovih roditelja ispred bolnice.

Kako se navodi, nakon svađe sa roditeljima devojke, koji su se protivili zasnivanju braka, mladi par je došao do mosta na reci Cijevni, u blizini Tuzi, gde su, držeći se za ruke, skočili u nabujalu reku.

Nedugo zatim policijska jedinica iz Tuzi izvukla je mladi par iz vode nakon čega su prebačeni u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici.

Dok je medicinsko osoblje pregledalo A.K. i Z.T. ispred bolnice je došlo do sukoba njihovih porodica, pa je policija ponovo morala da interveniše, odnosno privede porodicu devojke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

18 h

Podeli: