Pink 2 nije na frekvenciji Avale

Novi kanal "Pink 2" nije zauzeo nacionalnu frekvenciju koja pripada TV Avala, već je reč o kablovskom kanalu, rečeno agenciji Beta u RRA.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 05.11.2012.

12:22

Default images

"Reč je o kablovskom kanalu, a 'Pink' ima dozvolu za emitovanje dvadeset takvih programa, među kojima je i ovaj", objasnio je potpredsednik Saveta Republičke radio-difuzne agencije Goran Karadžić i dodao da RRA još nije dobila prigovor TV "Avala" na odluku Saveta o oduzimanju dozvole za emtovanje programa.

Televizija "Avala" ima rok do petka 9. novembra da uloži prigovor na odluku RRA i ako to ne učini, zvanično prestaje da postoji. Savet RRA je odlučio da oduzme dozvolu za rad TV "Avala" zbog neplaćanja naknada i odstupanja od programske koncepcije na osnovu koje joj je izdata dozvola. U međuvremenu, oglasili su se radnici TV Avala, koji su saopštili da su šokirani načinom na koji je ugašena ta televizija i brzinom kojom se pojavio program "Pink 2," ističući da se njima niko nije obratio i obavestio ih o novonastaloj situaciji.

"Kako je moguće da se tokom vikenda, bez prethodne najave i oglašavanja regulatornih tela, pre svih Republičke radio-difuzne agencije, na brzinu realizuje unapred skovan plan da se Avala ugasi?", zapitali su se oni u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: