Kosovo: Nađena dokumenta policajca

Kosovska policija je u severnom delu Mitrovice pronašla identifikaciona dokumenta Dragiše Antića, izjavio je portparol kosovske policije Besim Hoti.

Izvor: B92

Petak, 11.06.2010.

11:47

Default images

Iz tih dokumenata se vidi da je on pripadnik policije Srbije, objasnio je Hoti.

Dragiša Antić je primećen u sredu oko 21 čas u rudarskom naselju na severu Mitrovice, ali kada je pozvan da stane preskočio je zid oko privatne kuće i uspeo odatle da pobegne.

"Iza njega su ostala identifikaciona karta policije Srbije i članska karta Srpske radikalne stranke ratnog kriminalca Vojislava Šešelja”, prenosi danas prištinski list “Koha ditore”.

Na prvoj stranici današnjeg izdanja lista objavljena je fotografija identifikacionih dokumenata na ime Dragiše Antića, koje je kosovska policija našla na mestu događaja.

Besim Hoti je rekao da je policija u prvoj fazi prikupljanja informacija kako bi videla u kom pravcu dalje treba da deluje.

"Obaveštajna služba i druge agencije bave se prikupljanjem informacija i njihovim plasmanom srpskim zvaničnicima preko posredničkih kancelarija će tražiti da sazna na kojoj je poziciji i ko je osoba, kao i kakav je bio njen zadatak”, rekao je Hoti.

On je dodao da je sada na policijskim istražiteljima da nađu ovu osobu kako bi je identifikovali i kako bi saznali sve šta je vezano za njenu delatnost na Kosovu.

"Dok ne uhvatimo tu osobu nemamo šta da kažemo o njoj", dodao je Hoti i naveo kako “pripadnici MUP-a Srbije nisu tu (sever Kosova) prvi put već da su na Kosovo ubačeni i prisutni od ulaska Kfora”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: