Pejović osuđen na osam godina

Slobodan Pejović (54) iz Petrovca u Crnoj Gori osuđen je u Novom Sadu na osam godina zatvora, zbog silovanja i navođenja na samoubistvo vanbračne ćerke R.K.

Izvor: B92

Sreda, 18.02.2009.

17:47

Default images

Kako se navodi u saopštenju suda, utvrđeno je da je okrivljeni tokom avgusta 2005. godine u svojoj kući u Petrovcu i tri godine kasnije više puta silovao vanbračnu ćerku R. K.

Okrivljeni je 23. maja 2008. u kući u Baču, u kojoj je živela njegova nevenčana supruga R. I, pretio njima dvema i navodio ćerku da se ubije "jer je našla momka i time ubila oca", navodi se u saopštenju.

Nakon toga, on je odvezao ćerku u Novi Sad na Most slobode, gde je posle nagovaranja od strane okrivljenog ona pokušala da izvrši samoubistvo skačući sa mosta, ali ju je u tome sprečila jedna nepoznata osoba.

Nakon tog događaja Slobodan Pejović je odvezao ćerku u hotel "Inter Bač" u Baču, gde je tokom naredna tri dana više puta prisilio na oralno zadovoljavanje i polni odnos.

Odlukom suda, okrivljenom je produžen pritvor u kom se nalazi od 27. maja 2008. godine i trajaće do pravosnažnosti presude.

Pejoviću je izrečena i mera proterivanje iz Srbije u trajanju od 10 godina, koja će početi da se računa od dana pravosnažnosti presude, ali se vreme provedeno na izdržavanju kazne zatvora neće uračunati u vreme trajanja mere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: