Udruženje nestalih zatražilo TV-duel sa Tačijem, Čekuom

Izvor: Beta

Sreda, 05.02.2003.

18:27

Default images

Udruženje porodica nestalih i kidnapovanih lica sa Kosova zatražilo je televizijsko sučeljavanje na Radio-televiziji Kosovo sa nekoliko najviših zvaničnik kosovskih Albanaca. Kako je navelo to udruženje, njegov koordinator Simo Spasić bi u televizijskom duelu sa liderima vodećih stranka kosovskih Albanaca Hašimom Tačijem i Ramušom Haradinajem, sa komandantom Kosovskog zaštitnog korpusa Agimom Čekuom predočio građanima "ko su odgovorni za zločine kao i drugu stranu istine". "Daćemo čvrste dokaze o njihovim zločinima i otmicama nad vojnicima Vojske Jugoslavije, policajcima, nad ženama, decom, nedužnim civilima i lekarima", navodi se u saopštenju udruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: