Petak, 24.01.2003.

12:56

Droga, oružje... u tržnom centru Kotobanja u Surčinu

Izvor: B92

Default images

Beogradska policija izvršila je pretres tržnog centra Kotobanja u Surčinu i tom prilikom je pronađena veća količina naoružanja i droge. SUP je prvo saopštio da je vlasnik tržnog centra firma Difens. Nakon toga, policija je objavila ispravku prema kojoj tržni centar u Surčinu poseduje više vlasnika, a Difens je jedan od njih. Policija je prilikom pretresa pronašla, između ostalog, pet automatskih pušaka, dve zolje, pancire, radio stanice, prigušivač i uređaj za noćno osmatranje. Takođe, pronađeno je više od tri kilograma heroina i dva i po kilograma smese za miksovanje sa heroinom. Ministar unutrašnjih poslova Dušan Mihajlović rekao je na konferenciji za novinare da je deo naoružanja pronađenog u Surčinu poreklom iz OUP-a Stari Grad. Policija je otkrila i sistem interne televizije koji omogućava osmatranje prilaza Surčinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: