Petak, 17.07.2015.

13:15

Vučić: Neću krivično goniti nikoga zbog napada

Premijer Srbije rekao je da nikoga neće krivično goniti zbog napada u Potočarima, jer veruje da će nadležni organi Srbije, RS i BiH obaviti svoj posao.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Tanjug

Verujem da će obaviti posao koji im je propisan zakonom i da će počinioci odgovarati, rekao je Vučić.

"Ne tražimo ni pravnu ni političku osvetu", poručio je Vučić na konferenciji za štampu posle razgovora sa predsednikom RS Miloradom Dodikom.

On je naglasio da ga ne interesuju nikakve građanske parnice ni zahtevi za nadoknadu građanske štete.

"Kao učesnik događaja u Potočarima nekako kada prođe određeno vreme, motate slike po glavi, pokušavate da suzbijete gnev zbog svega što se dogodilo i odnosa mnogih ljudi, čudnih odgovora koje sam slušao u poslednje vreme, neverovatnih teorija, a sve je bilo tako jednostavno i očigledno za svakog ko je bio tamo", naveo je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: