Subota, 17.01.2009.

13:07

Matićeva: Pravilnik o operaterima

Građani Srbije ove godine bi trebalo da dobiju mogućnost da zadrže telefonski broj i kada promene kompaniju s kojom imaju ugovor, kaže ministarka Jasna Matić.

Izvor: Beta

Default images

To će omogućiti pravilnik o promeni operatera i zadržavanju brojeva, koji bi prema Akcionom planu za razvoj telekomunikacija u Srbiji trebalo da bude usvojen krajem 2009. godine, kazala je ministarka za telekomunikacije.

"To dovodi do menjanja tržišnih pozicija, korisnicima mnogo olakšava život i dovodi do znatno jače konkurencije i smanjenja cena", rekla je ona.

Prema Akcionom planu za razvoj telekomunikacija Srbije, taj pravilnik će se primenjivati i na fiksnu telefoniju, a prema rečima Jasne Matić, planirano je da liberalizacija fiksne telefonije počne u prvoj polovini godine i da se završi do jeseni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: