"Članovi SNS da se ne svađaju"

Na sednici GO SNS održanoj u Sremskoj Mitrovici glavnu reč je vodio šef vojvođanskih naprednjaka, Igor Mirović.

Izvor: B92

Nedelja, 26.04.2015.

17:47

Default images

On je pozvao članove SNS da se ne svađaju u javnosti, da budu složni i zahtevao da svi rade, a ne da očekuju da sve za građane Srbije uradi Aleksandar Vučić.

Takođe, istakao je da je GO SNS odustao od organizovanja mitinga.

“Jučerašnji miting naše političke konkurencije počeo je da nas razuverava u ideji da mi držimo miting jer smo procenili da naša slika koju gradimo jeste svetlija i istinitija slika Srbije, konkrentna slika o novim radnim mestima i novim projektima“, rekao je Mirović.

Posle završene sednice Glavnog odbora, novinare je interesovao stav vrha stranke o medijskom prepucavanju dve dame iz vrha stranke – Zorane Mihajlović i Stanislave Pak.

“Verujem da je to bio samo loš dan u kom je koleginica Pak iznela nekoliko oštrih kritika na račun koleginice Mihajlović. Toga više neće biti“, istakao je Mirović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: