Journey to Un’Goro je nova Hearthstone ekspanzija!

Dinosaurusi, vulkani i avanture nas čekaju krateru Un'Goro!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 27.02.2017.

20:19

Journey to Un’Goro je nova Hearthstone ekspanzija!

I zvanično! Posle silnih curenja informacija večeras nam je predstavljena nova Hearthstone ekspanzija – Journey to Un’Goro! Ekspanzija izlazi početkom aprila i doneće 135 novih karata!

Ovaj set nam donosi jako puno novih stvari. Verovatno najveća novina je to što po prvi put u Hearthstone istoriji dobijamo Legendary Spell karte! Da, dobro ste pročitali. To su takozvane Quest karte, koje koštaju jednu manu da se odigraju, na mapi se prikazuju slično kao Secret i imaju određeni zadatak koji treba da se ispuni. Kada ispunite zadatak, dobijate neku veoma, VEOMA moćnu nagradu.

Kako bi prikazali koliko je to moćno, danas smo videli prvu Quest kartu, istu onu koja je ranije jutros leakovana iz kineskih izvora.

Kako izgledaju Quest karte, kao i sve ostalo što smo do sada saznali o novoj ekspanziji, možete pročitati u detaljnom tekstu na Klan RUR sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: