Amazon traži influensere koji će reklamirati njihovu modnu liniju

Kompanija Amazon dala se u potragu za influenserima na društvenim mrežama kako bi pojačala prodaju svoje odeće, prenosi CNN.

Svet

Izvor: B92

Četvrtak, 06.06.2019.

16:41

Amazon traži influensere koji će reklamirati njihovu modnu liniju
FOTO: Depositphotos,samwordley@gmail.com

Oni su, naime, lansirali svoju prvu modnu kolekciju koju je osmislio influenser Paolo Alberdi, stilista sa milion sledbenika na Instagramu. Kolekciju čine haljine, bluze i drugi odevni predmeti, koji će biti dostupni za kupovinu samo preko Amazonove aplikacije i na veb-stranici, i to svega 30 sati.

Brend Supreme pionir ima posebnu taktiku za prodaju, koja podrazumeva da izdaje ograničen broj komada odeće jednom nedeljno umesto novih kolekcija svake sezone.

Amazon, takođe, ima još jednu novinu pod nazivom Stile Snap, koja koristi prepoznavanje fotografija i duboko učenje, kako bi identifikovala odevni predmet s fotografije koju korisnik šalje. Zatim preporučuje slične proizvode na Amazonu.

Ovaj tehnološki gigant poslednjih godina ulaže mnogo u modu, uključujući i lansiranje sopstvenih brendova odeće i obuće i Echo Look, koji koristi kamere da bi korisnicima preporučio šta da obuku tog dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

17 h

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

14 h

Podeli: