Telenor banka: 7% kamata na RSD

Telenor banka ponudila je danas dinarsku štednju po viđenju po kamatnoj stopi od sedam odsto na godišnjem nivou svim klijentima banke.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

13:16

Default images

Kako su kazali predstavnici te banke, klijent tu kamatnu stopu može da ostvari za svaki dan tokom kojeg ima novac na štednom računu, a kamata će mu biti pripisivana mesečno i uplaćivana na tekući račun.

Takođe, novac na štednom računu je raspoloživ u svakom trenutku, bez razočorenja.

Svaki klijent koji ima otvoren tekući račun u Telenor banci može otvoriti štedni račun samostalno preko internet aplikacije, bez odlaska u banku, a svojim sredstvima potom upravljati i preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Predstavnici banke podsetili su da je Telenor banka prva u potpunosti mobilna i onlajn banka u Srbiji, što znači da klijenti odlaze u banku samo jednom kada otvaraju tekući račun, a da zatim sva plaćanja i transakcije, pa čak i štednju obavljaju preko interneta i mobilnog telefona.

Kako navode, korišćenje svih servisa je izuzetno jednostavno i potpuno sigurno, a platnom karticom Telenor banke moguće je i plaćanje u inostranstvu kroz aplikaciju, takođe bez odlaska u banku.

Telenor banka za sada ima 35 bankomata u Srbiji a otvaranje računa vrši se u poslovnicama Telenora. Korisnici, takođe, mogu koristiti i mrežu bankomata drugih banaka u zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

18 h

Svet

Uvode još jedan porez: "Preterujete..."

U Nemačkoj će se uvesti porez na skupljanje povratne ambalaže. Tako više mnogi ne mogu da skupljaju flaše i limenke do mile volje i da ih vraćaju za novac, a da ništa od toga ne moraju dodatno da plate.

9:08

7.5.2024.

1 d

Podeli: