Srbija

Utorak, 28.10.2014.

15:00

Tajna prodaja akvaparka u Jagodini

Nemam šta da pričam, znaćete sve kad budemo našli kupca, rekao je Dragan Marković Palma.

Izvor: Novosti

Default images

Skupština Jagodine nedavno je obelodanila odluku da proda akvapark, letnju atrakciju koja od 2007. kada je otvorena, nosi laskavu etiketu jednog od pokretača razvoja pomoravske prestonice.

Godišnje je privlačila više stotina hiljada turista. Do sada je kroz akvapark prodefilovalo više od tri miliona posetilaca. Zbog čega se grad odlučio za prodaju projekta koji godinama promoviše, rukovodstvo na čelu sa Draganom Markovićem Palmom to još ne otkriva.

Za sada jedina informacija, koja je u etar poslata više puta, jeste da će se prodajom u gradsku kasu sliti najmanje dvostruko više od iznosa koji je u izgradnju i opremanje akvaparka uložen. Koji je to iznos, kao ni koliko je novca akvapark do sada zaradio, a koliko potrošio, takođe su pitanja na koja odgovor tek treba da stigne.

"Nemam šta da pričam, znaćete sve kad budemo našli kupca ", rekao je „Novostima“ Dragan Marković Palma u telefonskom razgovoru. Na pitanje zašto je tako iznenada doneta odluka o prodaji, odgovorio je da tu nema ništa čudno.

"Čudno je vama, jer niste iz te oblasti. Normalno je da gradovi i opštine prodaju nešto što je u njihovom vlasništvu, ako od toga mogu da zarade. Akvapark će ostati u Jagodini, kupac ga nigde ne nosi. Kad budemo našli kupca, reći ćemo sve, prvo ću vas da zovem", izričit je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: