Otvorena prva poslovnica Er Srbije

Srpska nacionalna aviokompanija Er Srbija danas je dobila svoju prvu poslovnicu.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 24.10.2013.

11:38

Default images

Radi se o renoviranim prostorijama nekadašnjeg JAT-a, koje se nalaze pored Crkve Svetog Marka u Beogradu. Tim povodom, Er Serbia u naredna dva dana organizuje posebnu promociju.

Platiš jednu a dobiješ dve. Er Srbija je rešila da časti povodom otvaranja prve poslovnice.
Foto: Tanjug
"Ovo sto danas vidite je postupno novo nesto sto je izgradjeno kako bi svima vama ponudili nesto vise, povodom ovoga imamo posebno promociju dve za jednu, dostupna dva dana“ kaže Dane Kondić generalni direktor Er Srbije.

Ministar privrede Saša Radulović dodaje da je nacionalna aviokompanija prvo javno preduzeće koje je postavljeno na zdrave noge. "Rekli smo da hoćemo zdravu državu i zdravu ekonomiju, da preduzeća moraju da posluju profitabilno i da pružaju dobre usluge i da u konkurenciji na tržištu ostvare svoj uspeh. Ovo je prvi primer kako cemo postavljati preduzeca na zdrave noge, i ja mislim u svetskoj konkurenciji ćemo imati jednog dobrog predstavnika Srbije“, kaže Radulović.

"Er Srbija" zvanično počinje da radi u subotu, a prvi let biće na liniji Beograd-Abu Dabi. Samo dan ranije, kompanija će predstaviti i novi avion, novo kabinsko osoblje i novi znak kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: