"Nema dovoljno fabrika za slikanje"

Lider URS Mlađan Dinkić kaže da ima ulaganja, ali ne i dovoljno fabrika gde bi se političari slikali pa je smešno kada se svi skupe na otvaranju jedne fabrike.

Srbija

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 25.02.2012.

15:36

Default images

On je dodao da nije tužan jer se drugi slikaju.

"Sve što se desilo u poslednje četiri godine u oblasti investicija, uradili su ministri iz URS-a, ali se sada u predizbornoj kampanji slikaju i oni koji se bave zaplenom droge i oni koji se bave lepim rečima", rekao je Dinkić. Dinkić je istakao je da bi u oblasti ekonomije trebalo uraditi ono što je realno.

"Mi želimo program koji može da se ostvari i koji je realan", rekao je Dinkić o Ekonomskoj platformi URS-a.

Šanse za sve, bez obzira ko gde živi u Srbiji, suština izborne platforme URS-a.

On je na sednci Uprave URS-a ponovio i da su osnovni ciljevi URS-a decentralizacija i regionalizacija Srbije i dvostruko veće ulaganje u poljoprivredu, koja je velika izvozna šansa.

Dinkić je ukazao i da je potrebna ozbiljna poreska reforma i reforma PDV-a, koja će omogućiti malim i srednjim preduzećima i zanatskim radnjama da ove obaveze plate tek kada naplate robu, a ne kada je fakturišu.

On je rekao i da URS nije favorit na predstojećim izborima, ali da na utakmicama ne pobeđuju uvek favoriti, već najbolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: