Telenoru automobili, Fijatu impulsi

Kompanije Telenor i Fijat automobile Srbija potpisale su ugovor o poslovnoj saradnji, na osnovu kojeg će Telenor nabaviti više od 100 Fijatovih vozila.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.03.2011.

16:10

Default images

Generalni direktor fabrike Fijat automobili Srbije Đovani de Filipis kazao je da će ta kompanija zauzvrat koristiti Telenorove usluge mobilne telefonije.

"Veoma smo zadovoljni što dva značajna igrača na srpskom tržištu započinju saradnju i istraživaćemo mogućnosti da je proširimo", kazao je De Filipis.

Generalni direktor Telenora u Srbiji Ćel Morten Jonsen kazao je da Telenor ugovor o saradnji vidi kao priliku da radi sa kompanijom koja realizuje ključnu investiciju u srpskoj ekonomiji izgradnjom fabrike automobila u Kragujevcu.

"Za Telenor je to prilika i da uspostavi odnose sa lokalnim vlastima u Kragujevcu, kojim se otvaraju mogućnosti za razvoj industrijske zone", kazao je on i dodao da je bitno se telekomunikaciona infrastruktura gradi u ranoj fazi izgradnje industrijskih objekata.

Jonsen je dodao da će Telenor i Fijat automobili Srbija razmotriti mogućnosti za proširenje saradnje u oblasti telekomunikacija na osnovu potreba Fijata.

Kako su naveli u Telenoru, nabavkom oko 100 novih vozila od kompanije Fijat automobili Srbija vozni park te kompanije biće povećan na više od 200 vozila.

Ugovor o saradnji Telenora i kompanije Fijat automobili Srbija potpisan je na dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: