Srbija

Utorak, 28.11.2006.

09:53

Osnovano domaće udruženje menadžera

Srpska asocijacija menadžera, prvo strukovno udruženje menadžera u Srbiji, osnovana je u Beogradu.

Izvor: B92

Default images

Za predsednika Asocijacije je izabran direktor Droga-Kolinske za jugoistočnu Evropu Slobodan Vučićević, koji je rekao da će “osnovni ciljevi Asocijacije biti unapređenje položaja i edukacije menadžera, kao i uspostavljanje odgovarajuće komunikacije menadžera sa vladom”.

Navodeći da je jedan od glavnih razloga što je Srbija kasnila sa osnivanjem takvog udruženja nedostatak kadrova, on je rekao da će jedan od glavnih zadataka Asocijacije biti regrutovanje dobrih menadžera.

Državni sekretar Ministarstva za ekonomske odnoce sa inostranstvom Vlatko Sekulović kaže da je osnivanje Srpske asocijacije menadžera dokaz koliko je Srbija kao društvo i privreda sazrela za samo nekoliko godina.

Srpsku asocijaciju menadžera osnovalo je 40 menadžera vodećih srpskih kompanija kako bi unapredili interese profesije i sa ciljem da postane reprezentativno udruženje. Osnovačka skupština je odlučila da godišnja članarina u Asocijaciji bude 150 evra u dinarskoj protivvrednosti. Privremeni telefon za kontakt ovog udruženja je 064/ 211-0904.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: