Opoziv za Porsche 918 Spyder

I najbolji greše, to je neizbežno. Ipak, lepo videti da je kompanija Porsche izašla u javnost i preuzela odgovornost za pogrešan korak, kako bi sprečila dalje komplikacije, materijalnu štetu ili povrede.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2015.

13:51

Default images

Naime, ovde nije reč o složenom slučaju poput onog sa Takata vazdušnim jastucima, jer će ovo vozilo biti proizvedeno u samo 918 primeraka. Reč o opozivu iz mere predostrožnosti.

Automobili će biti pozvani u servis kako bi se ispravila greška u proizvodnji električne instalacije ventilatora hladnjaka koja je mogla da bude oštećena jednom od karbonskih komponenti. U izjavi kompanije se navodi da je problem blagovremeno uočen i da su mere predostrožnosti preuzete.

Srećni vlasnici ovog eksluzivnog hiper-automobila neće morati da plate za otklanjanje problema i sam servis bi trebalo da traje oko pola dana.

Iako mnogi od nas neće videti ovaj automobil izvan kompjuterskih ekrana, i iako ovo može biti jedna od najmanje važnih informacija koje ćete danas saznati, lepo je podeliti primer ispravne odluke u neugodnoj situaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: