Za sedam sati 248 saobraćajnih prekršaja

U akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, pripadnici Odeljenja saobraćajne policije u Jagodini za sedam sati sankcionisali su 248 saobraćajnih prekršaja.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 31.07.2014.

10:31

Default images

Akcija je sprovedena u sredu na putevima Pomoravskog okruga, u periodu od 13 do 20 časova, saopštila je u četvrtak Policijska uprava u Jagodini.

Sankcinisana su 84 prekršaja nepoštovanja dozvoljene brzine kretanja, 69 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, 29 prekršaja vozača dvotočkaša, od kojih 17 prekršaja nenošenja zaštitne kaciga, kao i 12 prekršaja koje su načinili pešaci.

U saopštenju se ističe da će policija "nastaviti sa sprovođenjen ovakvih akcija jer su dosadašnje imale pozitivan efekat na ukupnu bezbednost svih učesnika u saobraćaju".

Ovakve i slične akcije su "rezultirale smanjenjem broja saobraćajnih nesreća sa nastradalim licima kao i posledica po njihove učesnike", navodi se u saopštenju saobraćajne policije.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: