Mercedes GLE za 2019. (VIDEO)

Nova generacija Mercedesovog SUV modela snimljena je tokom test vožnje sa minimalnom kamuflažom.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.05.2018.

13:24

Mercedes GLE za 2019. (VIDEO)
Screenshot YouTube

Nemački proizvođač krenuo je u obnovu familije SUV i terenskih vozila. Posle nove G klase, koja je predstavljena početkom 2018, uskoro stižu nove generacije modela GLA, GLE i GLS, dok je u pripremi restilizacija aktuelnog GLC. Osim toga, Mercedes je najavio i potpuno novi kompaktni krosover/SUV model, koji će najverovatnije imati oznaku GLB.

Sudeći na osnovu video snimka, na kome je prikazan delimično maskiran pretprodukcijski automobil, novi GLE je gotovo spreman za premijeru.

Na testnom vozilu su “kamuflirani” prednji i zadnji deo, ali se nazire dizajn farova i stop svetala. Nova, četvrta generacija modela koji je nakad nosio oznaku ML, a po novoj nomenklaturi GLE, izgleda sportskije od aktuelne verzije.

Mercedes za sada drži u tajnosti tehničke detalje i konačan izgled vozila, a više informacija biće poznato u mesecima koji su pred nama s obzirom da će GLE za 2019. najverovatnije imati svetsku premijeru na sajmu automobila u Parizu, početkom oktobra.

U tom slučaju, online prezentacija bi se dogodila tokom leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: