Plan Alfa Romea predviđa 7 novih modela do 2020.

Pored već najavljenog SUV modela Stelvio, u planu je sedan, koji će u gami zauzati mesto iznad modela Giulia, još dva SUV vozila, kao i dva nepoznata modela za koje se pretpostavlja da će biti izrazito sportskog karaktera i jedan hečbek.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 16.09.2016.

11:42

Plan Alfa Romea predviđa 7 novih modela do 2020.

Svih sedam novih modela obogatiće gamu italijanskog proizvođača u periodu od 2017. do 2020. godine, a ostaje da se vidi koji od aktuelnih 5 automobila će preživeti tranziciju. Što se tiče modela Stelvio, koji će se prvi pojaviti, u pitanju je SUV srednje veličine koji se dizajnom oslanja na najnoviji model u Alfinom proizvodnom programu - limuzinu Giulia.

Mesto u gami iznad Giulie rezervisano je za novu top limuzinu, a od druga dva najavljena SUV vozila, pretpostavlja se da će jedno biti manje, a drugo veće od Alfe Stelvio. Smatra se da bi novi hečbek mogao da bude naslednik aktuelne Giuliette u "C" segmentu. A

lfa u svojim planovima spominje i dva modela koja označava kao "specialty" automobile. Veruje se da je reč o sportskim dvosedima, poput Alfi 4C i 4C Spider.
Italijanski proizvođač je u poslednjih nekoliko godina izlazio u javnost sa različitim planovima, koji su iz godine u godinu menjani, a lansiranje pojedinih modela odlagano je više puta, pa tako i najnoviji plan treba uzeti sa rezervom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: