Automobili

Sreda, 11.07.2012.

15:25

Novi FIAT Panda Van

Kompanija FIAT Professional predstavila je komercijalnu verziju poslednje generacije modela Panda.

Izvor: B92

Default images

Poput prethodne dve generacije i nova Panda dobila je svoj Van model.

Kako bi izašao u susret različitim potrebama korisnika, FIAT je ponudio dve varijante Pande Van – sa i bez zadnjih sedišta.
Bez obzira na varijantu, Panda Van isporučivaće se sa zatamnjenim zadnjim staklima, a iza sedišta nalaziće se metalna mreža koja štiti putnički odeljak kabine od udara premeta koji se transportuju.

U opciji sa samo dva sedišta, Panda Van imaće čvrstu, sklopivu prekrivku na podu automobila kojom se razdvaja gornji teretni prostor od praktičnih pregrada koje se nalaze u podu vozila.
Kupcima će biti ponuđena dva nivoa opreme, Pop, u verziji sa dva sedišta, i Easy paket, kod opcije sa zadnjim, preklopivim sedištima.

FIAT Panda Van biće dostupan sa dva pogonska agregata, 1.2 litarskim benzincem sa 69 ks i 1.3 litarskim MultiJet dizel motorom sa 75 ks.

U Italiji, cena startuje od 8.850 evra.

Pročitajte više o putničkoj verziji nove Pande.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

15 h

Podeli: