Kupio Ferrari od 220.000 €, slupao ga posle jednog sata

Novcem možete kupiti gotovo svaki automobil, ali ne i vozačko iskustvo.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 29.07.2017.

10:18

Kupio Ferrari od 220.000 €, slupao ga posle jednog sata

Od novopečenog vlasnika 430 Scuderia, do vlasnika olupine Ferrarija za samo 60 minuta.

Tako bi se ukratko mogla opisati nesrećna sudbina 31-godišnjeg Britanca koji je u roku od sat vremena najpre ostvario svoj vozački san, a zatim doživeo i najgoru noćnu moru.

Nakon što je platio 200 hiljada funti (oko 220.000 evra) i postao vlasnik moćnog Ferrarija sa 503 konjske snage, krenuo je da provoza svoju novu "mašinu".

Nedostatak iskustva u vožnji jednog tako snažnog automobila kao što je 430 Scuderia i vlažan kolovoz doveli su do gubitka kontrole nad vozilom i izletanja sa puta posle svega 60 minuta, koliko je nesrećni vlasnik proveo za upravljačem.
Foto: SYP Ops Support/Twitter
Automobil se na kraju zapalio ali je, na sreću, vozač uspeo da napusti vozilo pre toga, prošavši samo sa lakšim povredama.

Na fotografijama koje je na Twitteru objavila policija Južnog Jorkšira vide se tužni ostaci Ferrarija 430 Scuderia, koji je u Velikoj Britaniji izuzetno redak s obzirom da je samo nekoliko primeraka prodato na Ostrvu.
Foto: SYP Ops Support/Twitter
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: