Nova vest
Tenis

Subota, 09.07.2022.

17:25

Ribakina: Nisam ovo očekivala

Jelena Ribakina nije imala tipičnu reakciju nakon osvajanja Vimbldona. Bila je neshvatljivo smirena za teniserku koja je stigla do prvog Grend slema u karijeri.

Izvor:

Autor:

Ribakina: Nisam ovo očekivala
Foto: Profimedia

Možda ju je i dalje držala nervoza na koju se požalila da joj je zadavala probleme.

"Bila sam veoma nervozna pre i toko meča i srećna sam što se završilo. Nikad nisam osetila nešto ovako. Želim da zahvalim publici koja je bila neverovatna tokom čitavog turnira. Želim da čestitam i Ons za sve što je uradila tokom čitavog turnira. Inspiracija si ne samo za mlađe igračice, nego za sve. Sjajno si igrala, mnogo sam trčala. Zahvalila bih i svima u Rojal boksu, neverovatan je osećaj igrati pred vama", rekal je Ribakina.

Više puta je istakla da o ovoj fazi Vimbldona, kamoli osvajanju, nije mogla ni da mašta.

"Nisam očekivala ovo, da budem pobednik to je neverovatno. Teško je da iskažem koliko sam srećna, ali ne bih bila tu bez svog tima. Cenim njihovu podršku u finalu i polufinalu. Moja sestra je tu, to je treći put tek da je sa mnom na turniru. Bez roditelja sigurno ne bih bila ovde", zaključila je Ribakina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve