Nova vest
Tenis

Subota, 02.07.2022.

23:37

Cicipas: Kirjos je siledžija

Grčki teniser Stefanos Cicipas biranim rečima je opisao Nika Kirjosa nakon što ga je ovaj eliminisao sa Vimbldona.

Izvor:

Autor:

Cicipas: Kirjos je siledžija
Foto: Profimedia

Meč trećeg kola je obilovao napetim trenucima kojii su pretili da svakoga časa eskaliraju.

"Bilo je to konstantno maltretiranje... On maltretira protivnike. Verovatno je bio siledžija i u školi. Poseduje veoma zlu stranu", rekao je Cicipas.

Da ni Grk nije nevinašce pokazao je kada je poslao loptu u publiku za šta je australijski teniser tražio da bude diskvalifikovan.

"Dosadi vam to. To konstantno pričanje. Konstantna polemika. Ovde smo da igramo tenis, ne da vodimo dijaloge. Bilo je to loše sa moje strane, ali sav cirkus sa druge strane mreže mi je dosado. Srećom nisam nikoga pogodio, hvala Bogu. Neću nikada to opet uraditi. Ali nešto je izazvalo takvo ponašanje", nastavio je Cicipas.

Potom se ponovo osvrnuo na protivnika.

"Njegovo ponašanje mora da prestane. To nije u redu. Neko mora da sedne s njim i porazagovara. Ne mogu samo da stojim sa strane i pretvaram se da sam robot", zaključio je Cicipas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d