Nova vest
Vaterpolo 0

24.5.2024.

15:55

Gocić želi da titulu osvoji u Kragujevcu

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je pred drugi meč finalne serije plej-ofa Superlige protiv Radničkog da njegova ekipa očekuje pobedu i osvajanje titule.

Izvor: Tanjug

Dušan Milenković/Starsport

Vaterpolisti Novog Beograda na korak su od osvajanja treće uzastopne titule šampiona Srbije.

Posle trijumfa u prvom meču finala plej-ofa protiv Radničkog iz Kragujevca na svom bazenu (14:13), Novobeogradjanima nedostaje još samo jedna pobeda kako bi stigli do trofeja.

Revanš meč u Kragujevcu na programu je u subotu od 20.30 časova.

"Prvu utakmicu smo rešili u našu korist, ali ne baš na način na koji smo očekivali. Medjutim, u plej-ofu je najvažnije da se pobedjuje. Imali smo vremena da se odmorimo i dobro pripremimo za revanš u Kragujevcu, a uveren sam da ćemo određene stvari u našoj igri podići na viši nivo", rekao je trener Novog Beograda Živko Gocić uoči duela sa Kragujevčanima.

Novi Beograd je ove sezone osvojio već dva trofeja, pošto su Gocićevi izabranici trijumfovali u Kupu Srbije i regionalnoj Premijer ligi.

Istom epilogu se svi u taboru Novobeogradjana nadaju i u Superligi Srbije, ali Gocić poziva na oprez.

"U Kragujevcu nas očekuje još jedna teška utakmica, protiv ekipe koja je potpuno rasterećena. To uvek u ovakvim utakmicama tim ekipama daje jedan dodatni elan da odigraju i iznad svojih mogućnosti. Ipak, trudićemo se da nametnemo naš ritam i tako iskontrolišemo dešavanja u bazenu. Zdravstveni bilten je dobar, svi igrači su na raspolaganju osim DJordja Vučinića, koji je već duže vreme povredjen. Želimo da što pre završimo finalnu seriju, u Kragujevcu očekujemo pobedu i osvajanje titule", zaključio je Gocić.

U slučaju pobede Radničkog o osvajaču titule odlučiće "majstorica" u kojoj bi Novi Beograd bio domaćin 29. maja.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

4 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

6 h

Novo Sport Video Menu