Nova vest
Vaterpolo 0

5.4.2024.

23:44

Gocić: Dobro je da ne putujemo

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić rekao je pred sutrašnji meč sa NBG Vukovima da su oni mlada ekipa i da njegovi izabranici moraju da budu motivisani na visokom nivou.

Izvor: Tanjug

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Milenković/Starsport

Duel Novog Beograda i NBG Vukova u okviru 4. kola Superlige Srbije od 1. do 6. mesta igra se sutra od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. april", a Novobeograđani nose epitet velikog favorita.

"Čeka nas još jedan meč u dugačkom nizu takmičarskih utakmica u kratkom vremenskom intervalu. Ono što je dobro je da ne putujemo, jer igramo protiv Vukova. To je mlada i veoma poletna ekipa koja će sigurno imati motiv da se dokaže i pokaže u pravom svetlu. Mi ćemo na to morati da odgovorimo na naš način i da budemo motivisani na visokom nivou da bismo mogli da odigramo utakmicu na način na koji se to od nas zahteva", rekao je Gocić.

Strateg aktuelnog šampiona Srbije i osvajača nacionalnog Kupa rekao je da su Duško Pijetlović i Angelos Vlahopulos, nažalost, i dalje van stroja, ali je dodao da su ostali spremni da će svi igrati.

''Pokušaćemo da iskoristimo ovu utakmicu kao dobru pripremu za naredni izazov koji nam predstoji u Jadranskoj ligi i mečeve u Splitu naredne nedelje. Posle duela sa Pro Rekom pokušali smo da malo da odmorimo i relaksiramo ekipu, ali i da kroz dobar trening se pripremo za predstojeće duele", zaključio je Gocić.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu