Nova vest
Vaterpolo 0

1.4.2024.

22:24

Gocić: Pred nama je duel sa najtežim mogućim protivnikom

Derbi meč trećeg kola TOP 8 faze vaterpolo Lige šampiona igra se u utorak od 19 časova i 45 minuta na bazenu Sportskog centra "11. april", gde Novi Beograd dočekuje Pro Reko.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Milenković/Starsport

Biće to duel dve neporažene ekipe iz grupe A u drugoj fazi elitnog takmičenja, ali i sudar timova koji su u poslednje dve godine igrali u finalu Lige šampiona.

"Pred nama je duel sa najtežim mogućim protivnikom. Pro Reko je ekipa koja dominira poslednje tri godine i to ne samo u Italiji već i u Evropi. Tri puta uzastopno su osvajali titulu šampiona Starog kontinenta, a ove sezone su još dodatno pojačali svoj sastav", počeo je priču trener Novog Beograda Živko Gocić.

Strateg Novobeograđana je konstatovao da se pred ovaj važan duel svi u taboru aktelnog srpskog šampiona i osvajača nacionalnog Kupa ne bave toliko protivnikom, jer kako kaže, dobro poznaju sve njihove kvalitete, već više pažnje posvećuju pripremi sopstvene igre.

"Potrudićemo se da posle zahtevnog turnira Jadrasnke lige, gde smo u samo tri dana odigrali tri utakmice, oporavimo tim i na najbolji mogući način se pripremimo za utakmicu koja je veliki izazov za nas. Siguran sa da ćemo biti motivisani da pružimo svoj maksimum. To je ono što uvek tražim i na čemu insistiram kod igrača. Ukoliko tako bude, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo pobediti Pro Reko koga, ponavljam još jednom, veoma respektujemo".

Gocić je analizirao i zdravstveni bilten:

"Imamo sitnijih povreda i manjih prehlada u ekipi, ali nadam se da će svi biti spremni za ovu važnu utakmicu", rekao je Gocić i na kraju poručio:

"Pozvao bih sve ljubitelje vaterpola da dođu na utakmicu, da nam pruže podršku, ali i uživaju u siguran sam vrhunskoj igri. Na jednom mestu naći će se zaista plejada izvanrednih igrača, koji garantuju istinski vaterpolo spektakl", zaključio je Gocić.

U drugom meču trećeg kola A grupe TOP 8 faze Lige šampiona, takođe u utorak od 19 časova Jadran u Splitu dočekuje ekipu Marseja.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu