Nova vest
Tenis 6

30.3.2024.

13:20

Konors predložio Novaku trenera – sebe!

Džimi Konors, bivši broj jedan svetskog tenisa, oglasio se povodom prekida saradnje između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Njihova saradnja je završena posle više od pet godina saradnje, a Konors se pomalo i našalio na taj račun.

On je u svom podkastu "Prednost Konors", u kojem je domaćin sa sinom Bretom, rekao kako je kada dođe do raskida uvek krivica u treneru.

"Da, za par očiju, možda. Dobro je stvari nekad prodrmati. ali nije više zabavno, zar je uvek krivica do trenera? Znate, 'vreme je da se otarasite trenera!' Vi ste sa nekim, putujete zajedno iz nedelje u nedelju i jedete i provodite vreme zajedno. Ponekad vam je potreban odmor. Da protresete sve i vidite šta ide iz toga. Možda ga je Goran odveo najdalje što je mogao", kaže Konors.

On je takođe dodao da je normalno i da dođe do neke vrste zasićenja.

"I onda, dođe neko drugi, vidi nešto drugo, jer da budemo jasni, radite sa najboljim igračem svih vremena. Promene i sugestije koje donosite su minimalne. Ljudi sa tribina i mnogi koji misle da poznaju tenis to stvarno ne vide", kaže Džimi.

Amerikanac je stigao i da se našali povodom toga ko bi mogao da trenira Novaka, toliko da je predložio - sebe!

"Ja sam van posla, Bret. Volim da radim teniske podkaste i pričam o tenisu sa tobom, ali znaš, ako se ukaže prilika, to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime. Ali kako stvari idu, malopre smo pričali o Danijel Kolins i kako se život menja i trenutno sam zadovoljan ovim što radim. Volim svoj život i sve u vezi njega", zaključio je Konors. 

Što se tiče Novaka on još nije doleo odluku ko će mu biti novi trener, a najavljeno je da će igrati na Mastersu u Monte Karlu. 

Podeli:

Komentari 6

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Android

Kliktaćemo obrvama!?

Project Gameface će korisniku omogućiti da kontroliše svoj gejming "miš" pomoću lica, a projekat je trenutno otvorenog koda na Androidu.

The Verge

13:34

3 h

Novo Sport Video Menu