Nova vest
Tenis 11

28.3.2024.

22:12

Đoković o novom treneru: Ne znam da li će nekoga i biti VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije imao nove informacije o novom treneru posle projekcije filma "Nikola Pilić – Legenda" u Domu omladine.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Đoković je u sredu objavio da je završio šestogodišnju saradnju sa Goranom Ivaniševićem sa kojim je osvojio devet Grend slem titula.

"Goran je pre svega prijatelj za života, moj i moje porodice. Izuzetno mi je drag, kraj profesionalne saradnje ne znači kraj prijateljstva. Rastanak je bio pozitivan, koliko god može da bude, došlo je do tačke zasićenja posle skoro pet godina saradnje. Ispisali smo istoriju našeg sporta, osvajali slemove, a prošli smo kroz sito i rešeto – diskvaifikacija, deportacija… Uvek ću se sećati toga da je bio ljudski tu za mene, takve vrednosti su bile ispred svega. Iz te hemije je i rezultat došao kao posledica. Sve najlepše mu želim", rekao je Đoković okupljenim predstavnicim medija.

Novak je pre Ivaniševića sarađivao sa Rikardom Pjatijem, Marjanom Vajdom, Todom Martinom, Borisom Bekerom, nakratko i sa Andreom Agasijem.

Proteklih nekoliko dana na treningu u Beogradu uz njega je bio bivši selektor Dejvis kup tima Srbije Nenad Zimonjić, što je podstaklo glasine da bi njih dvojica mogla da sarađuju.

Ipak, Novak tu informaciju, kao i bilo koju drugu u vezi sa glasinama oko novog trenera nije potvrdio posle projekcije dokumentarca o stručnjaku kojeg je često nazivao svojim teniskim ocem.

"Još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će uopšte nekoga biti. Imao sam trenere od malih nogu. Pokušavam da osetim šta je to što mi prija.  Tako da, bićete blagovremeno obavešteni svakako ako neko bude došao.", kratko je poručio Đoković.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 11

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve