Nova vest
Tenis 12

28.3.2024.

13:10

Pilić zaplakao u Beogradu zbog Đokovića: "Prihvatili smo ga kao da nam je sin"

Legendarni teniski trener Nikola Pilić boravi u Beogradu, a na susretu s medijima pričao je i o Novaku Đokoviću.

Izvor: B92.Sport

Profimedia

Pilić je u prestonicu Srbije stigao zbog promocije filma "Nikola Pilić – Legenda", na 71. Martovskom filmskom festivalu.

Na pres-konferenciji Pilić je odmah dobio pitanje o Đokoviću, koji je ponikao u njegovoj teniskoj akademiji, a sada je grend slem rekorder.

"U to doba zaista nisam znao da li će biti najbolji teniser svih vremena, ali činjenica da smo njega prihvatili u mojoj Akademiji sa... Prihvatili smo ga kao da je naš sin", rekao je Pilić, koji nije uspeo da kontroliše emocije.

Novak Đoković prisustvovaće promociji filma o Nikoli Piliću, u četvrtak od 20.30 u Domu omladine


"To su sve emocije koje dobijaju neki stari ljudi, koje pre toga nisam imao. Činjenica je da moja supruga i ja smo Novaka primili stvarno kao specijalnu personu, znajući šta se događa i ovde u Srbiji. Izvinite što su emocije izvirile iz mene. Novak kao čovek i kao igrač je jedna specijalna persona i njegov personaliti i harizma... Ja sam bio uveren da će on biti internacionalni igrač, nisam znao da će biti broj jedan. Njegov kvalitet, kao čovek i kao igrač je izuzetno veliki i to smo videli i moja supruga i ja."

Potom se još jednom izvinio zbog emocija koje su izašle na videlo.

"Izvinite što sam ja malo sa emocijama otišao malo dalje, ali ne smeta ništa. Novak je čovek koji daje zahvalnost jednom treneru, on je to uradio najviše od svih igrača."

Podeli:

Komentari 12

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve