Nova vest
Tenis 17

17.3.2024.

10:55

Siner o prvom porazu ove godine: Lakat, koleno, osetio sam probleme na više mesta

Italijan Janik Siner posle prvog poraza ove godine, u polufinalu Indijan Velsa od Karlosa Alkarasa, krivi povredu za takav epilog meča.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Šampion poslednjeg Australijan Opena je tokom meča, kako kaže, imao određenih poteškoća, pre svega sa svojim fizičkim stanjem.

Nešto nije bilo kako treba.

"Osetio sam sitne probleme na nekoliko mesta na telu i bilo mi je potrebno vreme da shvatim šta se dešava. Videćemo kako će biti sutra kad se probudim. Posle tog peha sa desnim laktom osetio sam bol, bolela me je i ruka pa sam brinuo da mi se stanje može pogoršat. Ali to nije izgovor, on je igrao bolje. U svakom slučaju, mislim da ću biti spreman za Majami", bile su prve reči Sinera nakon meča u kojem je, nakon ubedljivo osvojenog prvog seta (6:1) naredna dva izgubio.


Osim lakta kaže da ga je mučilo i koleno.

"U trećem setu, kada sam pao, povredio sam lakat, ali i pre toga sam imao mali problem sa levim kolenom koje mi je na momente blokiralo. Krenuo sam u toj situaciji na loptu bez zadrške, to je deo igre, to je borba. Znao sam da je taj poen važan", kaže o momentu kada je pao i povredio lakat.

O samom meču je rekao:

"U prvom setu sam igrao dobro, direktno, kao što sam i pripremio meč sa svojim timom, ali onda je došao momenat gde sam promašio previše forhenda. I dalje sam imao neke brejk lopte ali ih nisam iskoristio. Alkaras je zaslužio pobedu, tu nema dileme. Ja sam promašio nekoliko lakih poena na mreži. Događa se. Moram da razgovaram sa svojim timom i da vidim da li je to bilo zbog tenzije ili je to bio samo loš dan, što može da se desi svakome", rekao je Siner.
 

Podeli:

Komentari 17

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 17

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu