Nova vest
Tenis 1

10.7.2024.

15:00

Zvereva muči koleno, doveden u pitanje nastup na OI

Aleksander Zverev još jednom nije uspeo da se plasira u polufinale Vimbldona.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Nemačkog tenisera je porazio Tejlor Fric u pet setova u ponedeljak, ali ni vesti o oporavku posle povrede kolena Saše Zvereva uopšte nisu dobre.

Iako je posle meča rekao da se nada da će sve biti u redu i da bi mogao uskoro da igra na turniru u rodnom gradu Hamburgu, čini se da neće biti tako.

"Imam otok u kolenu i laceraciju čašice kolena. Sve to je uzrokovano onim padom na meču sa Norijem. Ne zahteva operaciju, zarašće samo, ali sada je vrlo bolno. Iako pre meča nisam mogao da treniram i hodam kako treba, osećao sam se bolje i zato sam pokušao da igram, nisam želeo da odustanem", rekao je Zverev.

Međutim, njegov stariji brat Miša otkrio je za Amazon prajm kakva je situacija s kolenom posle meča s Fricom.

"Saša je opet bio kod doktora. Izvadio je 40 mililitara tečnosti iz njegovog kolena. Nažalost, postoji sumnja da je u pitanju nešto gore. Ponovo će ići kod doktora, kod kuće u Monaku. To je više od posekotine kosti, da li je naprsnuće  ili samo delimično, moramo da vidimo. Nastup na Olimpijskim igrama je u opasnosti", priznao je Miša Zverev.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

EURO 2024

Sivi grad

Još samo jedan dan je ostao do velikog finala Evropskog prvenstva u Berlinu, gde će se Španija i Engleska u nedelju od 21.00 boriti za tron.

Stefan Smuđa

14:00

16 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

1 h

Novo Sport Video Menu