Nova vest
Tenis 1

29.5.2024.

16:32

Rolan Garos u problemu VIDEO

Organizatorima Rolan Garosa vremenske (ne)prilike prave velike probleme ove sezone.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Milan Tomić/B92.sport

Prva tri dana su nekako i odrađena, nijedan meč nije pomeren, ali u sredu, situacija je posve drugačija.

Kiša praktično da sa manjim ili većim intenzitetom pada konstantno, a tenis se igra samo na stadionima "Filip Šatrije" i "Suzan Lenglen".

Padavine su najavljene i popodne, kiša će navodno stati oko 19.00, ali će onda već oko 21.00 opet početi i tako praktično zatvoriti ovaj dan na Rolan Garosu.

Olga Danilović, koja treba da nastupi protiv Danijel Kolins u sredu, kao treća na stadionu "Simon Matje", teško da će biti u prilici da to učini.

Izvor: B92.Sport

Četvrtak, kako stvari stoje, biće još gori što se tiče prognoze, pošto je kiša sa grmljavinom najavljena tokom čitavog dana.

Biće dosta pomeranja na manjim terenima, a organizatori će najverovatnije problem rešiti u petak i subotu, kada će probati da "zguraju" što više mečeva.

Novak Đoković, koji igra maltene isključivo na "Šatrijeu" ne mora da brine što se ovog tiče, a u četvrtak bi i druga dva naša predstavnika, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović trebalo da nastupe pod krovom.

Kecmanović će protiv Danila Medvedeva gotovo sigurno igrati na jednom od dva najveća terena, a pristojne šanse za to ima i Lajović, koji se sastaje sa Tejlorom Fricom.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

15 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

18 h

Novo Sport Video Menu