Nova vest
Tenis 2

26.5.2024.

16:52

Novak obelodanio: U Pariz stiže novi trener

Novak Đoković je pred start Rolan Garosa pričao o svom treneru, odnosno, kakvi su mu planovi nakon razlaza sa Goranom Ivaniševićem.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

Njega je zamenio Nenad Zimonjić, ali Đoković je ovog popodneva u Parizu javno obelodanio da je to samo privremeno rešenje.

Kao "pojačanje" će mu baš u Pariz doći teniski trener zadužen za analize protivnika i taktiku. To je Boris Bošnjaković, koga takođe poznaje jako dugo.

"Nisam potvrdio od rastanka sa Goranom da imam trenera za stalno. Nenad je tu privremeno, da mi pomogne kao prijatelj, mentor, kao neko ko je važan u mom životu i koga poznajem. Danas dolazi Boris Bošnjaković koji je deo mog tehničkog tima, kada je u pitanju analiza mečeva, moje igre. Radio je kao glavni trener ili jedan od glavnih trenera u TC Novak. Sarađujemo dugi niz godina. On je danas došao u Pariz. Biće ovde sa mnom, u ulozi teniskog trenera i neko ko radi analize protivnika, taktičke pripreme. Posle ovog turnira nemam dugoročniji plan", rekao je Đoković.

Tok cele konferencije pratili smo uživo putem Live bloga B92.sport.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

5 d

iOS

Načekaćemo se

Sajt The Information izveštava da Apple-ov projekat preklopnog iPhone-a napreduje i više nije samo koncept.

The Information

10:30

3 h

Novo Sport Video Menu