Nova vest
Tenis 12

25.5.2024.

19:00

Nadal i Novak u zagrljaju – slika dana na Rolan Garosu VIDEO

Najbolji teniser svih vremena i najtrofejniji igrač pariskog Grend slema sreli su se na stadionu "Filip Šatrije" između svojih treninga.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
B92.sport/MT

Jedan je odlazio sa terena, drugi se spremao da se dobro preznoji i neizbežan je naravno bio pozdrav dvojice igrača koji su obeležili istoriju tenisa.

Njihov prisan susret izazvao je buran aplauz navijača.

Zagljaj Srbina i Španca, vlasnika 46 najvećih pehara, dovoljno govori o poštovanju koje imaju jedan za drugoga.

Nadalu će ovo, podsećamo, biti poslednje učešće na njegovom omiljenom turniru, na mestu gde je osvojio 14 trofeja, od ukupno 22.

Dva više zbirno ima naš as.


Đoković je direktno iz Ženeve stigao u Pariz, odmah se zaputio na teren, i to sa Hamadom Međedovićem. Prethodno, Nadal je trenirao na Lenglenu sa Holgerom Runeom, potom je održao konferenciju za medije, a onda je odradio još jedan trening na "Šatrijeu".

Đoković će u utorak, u okviru prve runde, igrati protiv Pjer-Iga Erbera iz Francuske, dok Nadala dan ranije očekuej sudar sa sastati sa Aleksanderom Zverevom.

Podeli:

Komentari 12

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

14 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

17 h

Novo Sport Video Menu