Nova vest
Tenis 0

25.5.2024.

11:00

Nije baš sve spremno za Rolan Garos FOTO

Rolan Garos na programu je od nedelje, a organizatori užurbano privode kraju pripreme za drugi Grend slem u sezoni.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Milan Tomić/B92.sport

Za razliku od prethodne dve godine, kada smo se u Bulonjskoj šumi obreli na dan početka turnira, ove je bilo malo drugačije.

Dva dana uoči "Kupa Musketara", imali smo prilike da prođemo kroz kompleks French opena, koji je bio sasvim solidno ispunjen ljudima.

Solidno, ako se uzme u obzir da je bio petak, radni dan, te da su na programu bili poslednji mečevi kvalifikacija.

Ono što je bilo primetno jesu gužve na štandovima za hranu i piće, iz prostog razloga što nisu sva prodajna mesta bila otvorena.

Takođe, svoja vrata otvorio je samo najveći šop, u kojem je red na kasi bio prilično dug, dok su se ljudi unaokolo po radnji tiskali uz interesantne suvenire i odevne komade sa obeležjima Rolan Garosa.

Pojedini delovi kompleksa, kao što je onaj u tzv. Botaničkoj bašti, gde se nalazi teren Simon Matje, bili su pusti, ne računajući radnike obezbeđenja koji su sedeli na klupicama tek reda radi.

Iako sve deluje pomalo usporeno i kao neko "zagrevanje" za ono pravo, deluje da će Francuzi sve postići i u nedelju spremno dočekati najezdu nekoliko desetina hiljada posetilaca.

Izvor: B92.Sport

Podeli:

Tagovi:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

10 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

12 h

Novo Sport Video Menu