Nova vest
Tenis 0

20.5.2024.

11:13

Morezmo: Držimo palčeve za Nadala VIDEO

Ameli Morezmo, direktor Rolan Garosa, nada se da će Rafael Nadal igrati na drugom gren slemu sezone.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/Fabrizio Corradetti/IPA/I/SIPA

Iako je bilo najava čak i od samog nadala da "neće igrati ako ne bude sto odsto spreman", u Parizu se nadaju da će ga gledati na turniru u Bulonjskoj šumi od 26. maja do 9. juna.

Morezmo je upitana očekuje li da osvajača 14 pehara na ovom turniru vidi u Parizu i ona je rekla da je veliki optimista po tom pitanju.

"Čekam da ga lično vidim na stadionu na Rolan garosu da bih se uverila. Mislim da će Rafael Nadal doći, barem za sada ima nameru da dođe. On je u svom uglu, radi na onim finim, poslednjim pripremama. Ne želi da dođe polovično spreman", kaže Morezmo.

Ameli dodaje da svi u Parizu žele da ga bar još jednom vide na terenu.

"On ima tu želju, to je mesto na kom se oduvek osećao najbolje. Istovremeno, ima još sumnji oko toga da li će biti fizički maksimalno operativan kako bi sebi dao stopostotnu šansu. Držimo mu palčeve", poručila je Morezmo. 

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

9 min

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

2 h

Novo Sport Video Menu