Nova vest
Tenis 3

15.5.2024.

17:13

Zverev: Mogu da pobedim bilo koga

Aleksander Zverev uveren je da ima dobre izglede na predstojećem Rolan Garosu.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/Riccardo De Luca / Anadolu/ABACAPRESS.COM

Teniser iz Hamburga je ovih dana pokazao da je u dobroj formi, od 20.30 igra u četvrtfinalu Mastersa u Rimu protiv Tejlora Frica.

U Parizu je znao da igra zaista dobro o čemu svedoči i to da je tri puta zaredom u Bulonjskoj šumi stizao do polufinala.

"Definitivno uspevam da nađem svoj ritam, to je sigurno. Srećan sam što sam u četvrtfinalu, ali definitivno koristim ovu sezonu na šljaci i poslednje turnire da nađem svoju igru. Želim da igram drugačije, na način koji bi mi dao najveće moguće šanse da osvojim Pariz. To je glavni cilj, tome se nadam, ali znam da nekoliko stvari moram da promenim. Moram da igram agresivnije, ali sve to treba da se poklopi. Nadam se da će u Parizu biti bolje. Moram da budem agresivniji", poručio je Zverev u Rimu.

Saša kaže da je pre dve godine, kada mu se desila ona teška povreda članka, imao najbolji osećaj u Parizu.

"Mislim da sam sebi najveće šanse dao 2022. godine, pre te povrede, tada sam bio najbolji. Tada sam na neki način dominirao od pozadi. Moram to da činim. Držanjem loptice u igri, čekajući da protivnik napravi grešku. Kao igrač svestan sam da mogu da izgubim od bilo koga, to se dešavalo u prošlosti. Ali znam i kada nađem svoj ritam i snagu, da mogu da pobedim bilo koga, pogotovo na ovoj podlozi. Moram da se koncentrišem na sebe, na svoju igru, da nađem svoj ritam. To će mi dati najveće šanse da pobedim", zaključio je Zverev. 

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu