Nova vest
Tenis 21

14.4.2024.

15:15

Novak najavio, posle reketa uzima i olovku u ruke!

Novak Đoković sudeći prema poslednjim izjavama, ima i dalje ozbiljne planove.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/Jean Catuffe / DPPI

Najbolji teniser sveta je završio Masters u Monte Karlu porazom u polufinalu od Kaspera Ruda, 6:4, 1:6, 6:4.

Bio mu je to prvi poraz u mečevima sa Norvežaninom posle pet uzastopnih pobeda.

Zanimljivo je da je Novak nedavno najavio da će uskoro izaći u javnost sa nekim stvarima koje se tiču njegove ishrane i plana oporavka posle mečeva.

"Biće jedan malo drugačiji način na koji ću sve to podeliti sa ljudima uskoro. Sve što mogu da kažem je da sam tome posvetio 15 godina, sa mnogo pažnje se starao o svom telu i umu i to se isplaćuje. I dalje, sa skoro 37 godina, u stanju sam da budem broj jedan na svetu i igram na najvišem nivou", kaže Novak.

Dodao je da je veoma zadovoljan onim što je uradio proteklih godina.

"Uvek imam taj strategijski gledano, dugoročan plan u glavi, da igram što je duže moguće i dam svojoj karijeri bolju šansu da pobeđujem više, da osvajam titule i obaram rekorde, sve te stvari koje radim poslednjih četiri ili pet godina. Znate, mislim da sam imao bolji deo karijere posle nego pre 30 godine", dodao je Đoković.

Novak se neće posvetiti samo tenisu, već još jednom važnom projektu, pisanju knjiga.

"Doći će i autobiografija. Pre te autobiografije, biće još jedna knjiga koju sam nezavisno od toga već počeo da pišem, ali će mi tu biti potrebna pomoć. To bi trebalo da bude nastavak knjige 'Serviraj za pobedu', biće o ishrani, oporavku, treniranju i još mnogo toga tehničke prirode", zaključio je Đoković. 

Podeli:

Komentari 21

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 21

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Slavna glumica: Nisam dala dozvolu

Glumica Skarlet Johanson optužila je OpenAI da je kopirao njen glas za jednog od glasovnih asistenata u ChatGPT-ju uprkos tome što je kompaniji uskratila dozvolu da to učini.

Index

13:20

2 h

Novo Sport Video Menu