Nova vest
Tenis 4

10.4.2024.

20:51

Poznato kada se Đoković bori za četvrtfinale – Kecmanović nastavlja meč

Srpski teniser Novak Đoković igra u četvrtak protiv Lorenca Musetija u osmini finala Mastersa u Monte Karlu, a njihov meč je treći po redu na Centralnom terenu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Igra i Kecmanović

U četvrtak će ponovo na teren i Miomir Kecmanović čiji je meč sa Grigorom Dimitrovim takođe prekinula kiša (1:0 u setovima, 2:1 u drugom). Njihov duel je drugi na programu "Terena prinčeva" posle meča Aleksa De Minora i Alekseja Popirina, ne pre podne, ali verovatno i kasnije.

Program na "Renije III" otvaraju od 11 časova Danil Medvedev i Karen Hačanov u duelu ruskih tenisera, dok će potom svoj meč nastaviti Holger Rune i Sumit Nagal (1:0 u setovima, 2:1 u drugom).

Po okončanju duela danskog i indijskog tenisera, na teren će izaći Đoković i Museti. Naravno, pod uslovom da kiša ponovo ne poremeti planove organizatorima.

Videćemo i kada će Novak tačno početi svoj meč, ali gotovo sigurno ne pre 14 časova. Biće to prilika za najboljeg tenisera sveta da se revanšira Musetiju za poraz u Kneževini prošle sezone 4:6, 7:5, 6:4.

Njihov duel je daleko od poslednjeg u zgusnutom rasporedu prvog Mastersa na šljaci. Posle Musetija i Đokovića igraju Janik Siner i Jan-Lenard Štruf, dok Kasper Rud i Hubert Hurkač završavaju program.

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu