Nova vest
Tenis 13

10.4.2024.

8:34

Đoković dobio bizarno pitanje: "Ne plašim se nikoga i ničega" VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je nakon meča sa Romanom Safijulinom upitan da li se plaši novog susreta sa italijanskim igračem.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Đoković je bio siguran u drugom kolu Monte Karla (6:1, 6:2), a naredni rival biće mu Lorenco Museti.

Tokom konferencije još uvek nije bilo sigurno da će igrati baš protiv Italijana, koji ga je prošle sezone izbacio u trećoj rundi.

Museti je u međuvremenu izbacio Artura Fisa sa 6:3, 7:5, te zakazao novi okršaj, s tim da je pažnju mnogih privuklo pitanje novinara, upućeno Novaku – da li se plaši novog susreta sa Italijanom, aludirajući na činjenicu da su mu poraze u Australiji i Indijan Velsu naneli upravo Musetijevi zemljaci, Janik Siner i Luka Nardi.

"Ne plašim se nikoga i ničega, ali se zaista nadam da ću dobiti priliku da ponovo igram sa njim, da dobijem meč, još jedan ovde", rekao je Đoković, pa se osvrnuo na Musetija:

"Očigledno je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend. Odličan je atleta. Može da uradi velike stvari. Jedan je od najperspektivnijih mladih igrača, ne samo iz Italije, već generalno".

Đoković od 2019. nije stigao dalje od četvrtfinala Monte Karla.

"Sviđa mi se način na koji sam odigrao prvi meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine. Osećam se drugačije, spremnije, tako da ko god je prekoputa mreže, nadam se da ću moći da pružim svoju najbolju igru", kazao je Novak.

Novak je titulu u Monaku osvajao dva puta.

Podeli:

Komentari 13

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu