Liga Evrope: Istorija na Kritu!
Fudbaleri OFI-ja sa Krita pobedili su Hofenhajm 2:0 i nastavili bajkovit niz rezultata poslednjih meseci.
B92.sport20:39
3 d
Fudbaleri OFI-ja sa Krita pobedili su Hofenhajm 2:0 i nastavili bajkovit niz rezultata poslednjih meseci.
B92.sport20:39
3 d
Trener AEK-a Marko Nikolić nije uspeo da osvoji još jedna trofej na klupi AEK-a.
B92.sport22:15
39 d
Fudbaleri OFI-ja sa Krita pobedili su AEK posle boljeg izvođenja penala i prvi put u klupskoj istoriji osvojili pehar Superkupa Grčke.
B92.sport21:17
39 d
Filip Bainović je bio deo ekspedicije OFI-ja koja je donela trofej Kupa u finalu protiv PAOK-a posle skoro 40 godina na Krit.
Luka Kalajdžić17:00
145 d
Fudbaleri AEK-a pobedili su na domaćem terenu OFI sa Krita (2:1), u utakmici 15. kola grčke Superlige.
B92.sport21:58
273 d
Fudbaleri Olimpijakosa osvojili su, posle titule, i Kup Grčke pobedom u finalu na OAKA Areni protiv OFI Krita rezultatom 2:0.
B92.sport21:03
491 d
Srpski trener Ivan Rastavac suočava se sa velikim problemima pred utakmicu finala Kupa Grčke.
B92.sport9:55
510 d
Najviše komentara
Drama u Atini: Partizan izgubio trojkom u poslednjoj sekundi!
Košarkaši Partizana izgubili su od PAOK-a u Atini na turniru Pavlos Janakopulos rezultatom 100:99 posle velike drame.
B92.sport19:00
2 d
Zvezdina uspešna "generalka" – Nvora lomio, Moneke i Karter slomili Aris
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Aris 91:87 u novoj prijateljskoj utakmici dva tima i revanširali se Solunjanima za nedavni ubedljiv poraz u Grčkoj.
B92.sport20:59
2 d
Najluđi meč sezone! Partizan išao ka debaklu, pa se dva puta vratio iz mrtvih VIDEO
Nešto u Humskoj, definitivno je, mora da se menja. Ali šta?
B92.sport20:52
1 d
Srđan Jovanović vređao Milana Vukotića VIDEO
Sudija meča Radnik - Partizan Srđan Jovanović nije se profesionalno poneo nakon što je isključio prvotimca crno-belih Milana vukotića.
B92.sport9:12
1 d
Nestvarni Mašulović – Srbija se ponovo spasla sa ivice ambisa!
Dešavanja iz Tamperea pratite u LIVEBLOG-u na B92.sport.
B92.sport18:41
4 d