"Kriv sam, ali ne kajem se"
"Ja sam selektor i preuzimam odgovornost", rekao je selektor Engleske.
B92.sport10:00
80 d
"Ja sam selektor i preuzimam odgovornost", rekao je selektor Engleske.
B92.sport10:00
80 d
"Engleska ima sjajnog igrača, igrao sam golf sa njim. Hari Kejn je fantastičan", kaže Tramp.
B92.sport8:30
80 d
Saznajte kako je nastala borba za bronzu, šta pobednik dobija, koliko iznosi nagrada i zašto mnogi treneri žele da bude ukinuta.
8:00
80 d
Meč za treće mesto na Mundijalu između Engleske i Francuske malo koga zanima u oba tabora.
B92.sport23:50
81 d
Nisu samo Englezi razočarani potezima Tomasa Tuhela u sada već čuvenom porazu od Argentine. Kritike mu stižu i iz domovine.
B92.sport19:45
81 d
Fudbaler Real Madrida poslao emotivnu poruku navijačima i pozvao na jedinstvo.
18:38
81 d
Ne smiruju se strasti ni dva dana nakon velikog preokreta i pobede Argentine nad Engleskom (2:1)
B92.sport14:44
81 d
Engleska je još jednom stala nadomak velikog uspeha, ali je poraz od Argentine otvorio pitanje da li reprezentaciji nedostaje vrhunski kvalitet ili je presudila taktika Tomasa Tuhela.
11:36
81 d
Nekoliko iskusnih reprezentativaca Engleske navodno je privatno izrazilo nezadovoljstvo taktikom Tomasa Tuhela u porazu od Argentine u polufinalu Svetskog prvenstva.
8:31
81 d
Selektor Engleske Tomas Tuhel nije skrivao razočaranje zbog toga što će njegova reprezentacija umesto u finalu Svetskog prvenstva igrati utakmicu za treće mesto protiv Francuske.
B92.sport23:44
82 d
Srbija ne može da prežali eliminaciju Francuza
17:56
82 d
Poraz Engleske od Argentine u polufinalu Svetskog prvenstva i dalje izaziva brojne reakcije, a među najglasnijima bio je nekadašnji reprezentativac "Gordog Albiona" Majkl Oven.
B92.sport17:20
82 d
Čelsi je morao da obriše objavu sa društvenih mreža kojom je proslavljen gol njihovog igrača Enca Fernandeza nakon što je izazvala negodovanje navijača.
B92.sport17:05
82 d
Britanski novinar Pirs Morgan oštro je reagovao na provokaciju Argentinaca nakon meča sa Engleskom u polufinalu Mundijala.
B92.sport16:35
82 d
Džud Belingem upitan je o raspravi sa Mesijem tokom polufinalnog meča Engleske i Argentine.
B92.sport15:37
82 d
Posle harakirija Engleza protiv Argentine najjači utisak sa meča su odluke Tomasa Tuhela nakon vođstva njegovog tima.
B92.sport15:20
82 d
"Južnoamerički majstori crnih veština u polufinalu Svetskog prvenstva pokazali su se u skladu sa svojom reputacijom"“
13:36
82 d
"Tuhel je kriv", "Argentinska arogancija" i "Slom Engleske"
13:12
82 d
Najviše komentara
Florijanov ples hipnotisao nedoraslu Srbiju
Fudbaleri Srbije poraženi su u Minhenu na gostovanju Nemačkoj rezultatom 2:0, u meču trećeg kola A divizije Lige nacija.
B92.sport23:36
5 d
Najbolji meč Srbije pod Paunovićem; Ćavi: "Top su tim"; Selektor Srbije ljut na sudije
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Holandije u Ajndhovenu 2:1 u 4. kolu A divizije Lige nacija.
B92.sport23:56
2 d
Partizan je neuništiv! Džekiri: "Čudo se desilo"; Karlik: "Srce – nismo se predali"
Košarkaši Partizana pobedili su Bajern Minhen rezultatom 86:84 u 3. kolu Evrolige.
B92.sport23:30
4 d
Đoković podsetio na stare dane i srušio Zvereva za polufinale!
Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Pekingu, pošto je posle preokreta pobedio Nemca Aleksandera Zvereva 2:1 -6:4, 4:6, 4:6.
B92.sport16:00
2 d
Istorijski poraz Hrvata – 0:7! Tuhel: "Vau"; Kejn: "Neverovatno"; Bilić: "Nama je najteže"
Fudbaleri Hrvatske poraženi su rezultatom 7:0 od Engleske u meču Ligi nacija odigranom u Rijeci.
B92.sport21:48
3 d