"Nabijem na ku*ac i SP i FIFA i Trampa i Infantina!" VIDEO
"SP u Americi, Kanadi i Meksiku je amerikanizacija fudbala. To nije moj fudbal, povraća mi se..."
B92.sport13:44
52 d
"SP u Americi, Kanadi i Meksiku je amerikanizacija fudbala. To nije moj fudbal, povraća mi se..."
B92.sport13:44
52 d
Nekadašnji hrvatski fudbaler i sadašnji komentator Joško Jeličić izrazio je duboku zabrinutost za budućnost fudbala u Hrvatskoj, upozoravajući na probleme koji se ne vide kroz dobre rezultate nacionalnog tima.
13:30
337 d
Bivši hrvatski fudbaler, a sada stručni konsultant Joško Jeličić je ponovo udario na prvog trenera Hajduka iz Splita – Đenara Gatuza.
B92.sport8:42
489 d
Bivši hrvatski fudbaler, a sada analitičar Joško Jeličić dao je još jednu izjavu koja je podigla prašinu u javnosti u komšiluku.
B92.sport8:24
494 d
Ne smiruje se bura između trenera Hajduka iz Splita Đenara Gatuza i stručnog konsultanta Joška Jeličića.
B92.sport14:50
519 d
Bivši srpski fudbaler, a sada stručni konsultant Rade Bogdanović je govorio u emisiji "Jutro" na TV Prva.
B92.sport11:35
527 d
Trener Hajduka Đenaro Gatuzo je ušao u konflikt sa Hrvatom Joškom Jeličićem posle poraza njegovog tima od Rijeke.
B92.sport23:51
532 d
Hrvatski trener Aleksandar Petrović odgovorio je bivšem fudbaleru Jošku Jeličiću na prozivke košarkaške reprezentacije.
13:22
642 d
Hrvatska košarkaška reprezentacija u nedelju je uveče doživela težak poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. godine.
B92.sport18:10
643 d
Joško Jeličić je u hrvatskoj javnosti sve češće zbog burnih izjava koje daje, a ovog puta na meti mu je bio fudbaler Hajduka iz Splita Ismael Dijalo.
B92.sport16:28
705 d
Bivši hrvatski reprezentativac Joško Jeličić ponovo je dao zanimljiv komentar, ovog puta pričajući o "lepoti" hrvatskog šampionata.
B92.sport21:22
727 d
Bivši hrvatski fudbaler Joško Jeličić je prokomentarisao stanje u fudbalskom klubu Osijek, a njegova izjava je ponovo privukla veliku pažnju.
B92.sport16:00
745 d
Bivši hrvatski fudbaler Joško Jeličić sada stručni konsultant, imao je loš komentar na fudbalere Hajduka.
B92.sport21:35
755 d
Joško Jeličić, stručni konsultant na HRT-u, više neće obavljati taj posao.
11:00
793 d
Reprezentacija Hrvtaske odigrala je nerešeno sa Italijom 1:1 u poslednjem kolu grupe B Evropskog prvenstva.
B92.sport23:52
797 d
Bivši hrvatski fudbaler Joško Jeličić je nastavio sa provokacijama Srba i Srbije.
B92.sport8:50
806 d
Najviše komentara
Epska katastrofa Zvezde, Liga Evrope ostala san: "Nije fer, UEFA nek ih kazni" VIDEO
Fudbaleri Crvene zvezde igraće u Ligi konferencije ove sezone, nakon što su eliminisani od Viktorije Plzenj u plej-ofu za Ligu Evrope. Tri penala za češki tim, crveni za Bukarija "kumovali" su katastrofi prvaka Srbije.
B92.sport23:55
3 d
Salah stiže u Beograd – sjajan žreb za Crvenu zvezdu!
Rivali po meri, svi su pokazali slabosti ovog leta, ali nema sumnje da će svi biti znatno spremniji u oktobru kada počne LK.
B92.sport14:24
2 d
Đoković u suzama, katastrofa na US openu: "Nisam preživeo"
Prvi put posle 20 godina ispao je u uvodnoj rundi Grend slem turnira. Tokom meča je povraćao, plakao i na kraju kazao "da mu se telo urušilo".
B92.sport8:35
4 h
Ništa od Evrope, a puna Humska "progutala" Hetafe; Ilić tajanstven i dalje, "Čudo, Partizan je institucija"
Fudbaleri Partizana su savladali ekipu Hetafea pred punim tribinama u Humskoj rezultatom 2:1 (0:0) u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencije, ali to nije bilo dovoljno za plasman u ovo evropsko takmičenje.
B92.sport0:12
3 d
"Mi smo jedna ozbiljna banda sa ovim strancima koje zanima samo kad treba da prime platu"
Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Perović nije štedeo crveno-bele posle šokantne eliminacije od Viktorije Plzen i poraza od 5:1 nakon produžetaka u revanšu.
B92.sport9:05
3 d