"Nabijem na ku*ac i SP i FIFA i Trampa i Infantina!" VIDEO
"SP u Americi, Kanadi i Meksiku je amerikanizacija fudbala. To nije moj fudbal, povraća mi se..."
B92.sport13:44
32 d
"SP u Americi, Kanadi i Meksiku je amerikanizacija fudbala. To nije moj fudbal, povraća mi se..."
B92.sport13:44
32 d
Nekadašnji hrvatski fudbaler i sadašnji komentator Joško Jeličić izrazio je duboku zabrinutost za budućnost fudbala u Hrvatskoj, upozoravajući na probleme koji se ne vide kroz dobre rezultate nacionalnog tima.
13:30
317 d
Bivši hrvatski fudbaler, a sada stručni konsultant Joško Jeličić je ponovo udario na prvog trenera Hajduka iz Splita – Đenara Gatuza.
B92.sport8:42
468 d
Bivši hrvatski fudbaler, a sada analitičar Joško Jeličić dao je još jednu izjavu koja je podigla prašinu u javnosti u komšiluku.
B92.sport8:24
473 d
Ne smiruje se bura između trenera Hajduka iz Splita Đenara Gatuza i stručnog konsultanta Joška Jeličića.
B92.sport14:50
499 d
Bivši srpski fudbaler, a sada stručni konsultant Rade Bogdanović je govorio u emisiji "Jutro" na TV Prva.
B92.sport11:35
506 d
Trener Hajduka Đenaro Gatuzo je ušao u konflikt sa Hrvatom Joškom Jeličićem posle poraza njegovog tima od Rijeke.
B92.sport23:51
512 d
Hrvatski trener Aleksandar Petrović odgovorio je bivšem fudbaleru Jošku Jeličiću na prozivke košarkaške reprezentacije.
13:22
622 d
Hrvatska košarkaška reprezentacija u nedelju je uveče doživela težak poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. godine.
B92.sport18:10
623 d
Joško Jeličić je u hrvatskoj javnosti sve češće zbog burnih izjava koje daje, a ovog puta na meti mu je bio fudbaler Hajduka iz Splita Ismael Dijalo.
B92.sport16:28
685 d
Bivši hrvatski reprezentativac Joško Jeličić ponovo je dao zanimljiv komentar, ovog puta pričajući o "lepoti" hrvatskog šampionata.
B92.sport21:22
707 d
Bivši hrvatski fudbaler Joško Jeličić je prokomentarisao stanje u fudbalskom klubu Osijek, a njegova izjava je ponovo privukla veliku pažnju.
B92.sport16:00
725 d
Bivši hrvatski fudbaler Joško Jeličić sada stručni konsultant, imao je loš komentar na fudbalere Hajduka.
B92.sport21:35
735 d
Joško Jeličić, stručni konsultant na HRT-u, više neće obavljati taj posao.
11:00
772 d
Reprezentacija Hrvtaske odigrala je nerešeno sa Italijom 1:1 u poslednjem kolu grupe B Evropskog prvenstva.
B92.sport23:52
777 d
Bivši hrvatski fudbaler Joško Jeličić je nastavio sa provokacijama Srba i Srbije.
B92.sport8:50
785 d
Najviše komentara
Košmaran debi kapitalca – Zvezda se vraća sa zaostatkom; "Da zaključimo o Lukasenu..." VIDEO
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hapoel Ber Ševe rezultatom 1:0 u mađarskom Sombathelju, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
B92.sport22:31
6 d
Partizan već može da se sprema za Hetafe; Ilić otkrio zašto Ugrešić nije igrao VIDEO
Fudbaleri Partizana savladali su Tobol rezultatom 3:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije.
B92.sport0:01
4 d
Nik Vajler-Beb u Zvezdi!
Nemački internacionalac i jedan od najboljih defanzivaca Evrope Nik Vajler-Beb novi je košarkaš Crvene zvezde, saopštio je klub.
B92.sport10:47
1 d
Zvezda sa desetoricom sačuvala pobedu – Pazarci se ispromašivali
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Novi Pazar 2:0 u meču 4. kola Superlige.
B92.sport22:02
2 d
Stanković posle poraza: "Odgovornost je na meni"
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije krio razočaranje posle poraza od Hapoel Ber Ševe (1:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
B92.sport21:42
6 d