"Da li bi Kejn trebalo da zatraži pomoć Donalda Trampa?"
Selektor Engleske Tomas Tuhel oštro je reagovao na odluku da se poništi crveni karton Folarinu Balogunu.
B92.sport13:05
27 d
Selektor Engleske Tomas Tuhel oštro je reagovao na odluku da se poništi crveni karton Folarinu Balogunu.
B92.sport13:05
27 d
Pred početak Mundijala, prvi čovek FIFA sudijske komisije Pjerluiđi Kolina pojasnio je kako će se novo pravilo primenjivati.
15:10
39 d
"Ja sam igrao s njima, mi nekada kada smo igrali, mi smo svoje igrače nekada morali da čuvamo da ne naprave grešku", rekao je Bogdanović.
9:00
41 d
Selektor Južne Afrike Hugo Bros osudio je odluku glavnog arbitra da isključi Tembua Zvanea u porazu 2:0 od Meksika na otvaranju Svetskog prvenstva u četvrtak.
8:00
51 d
FIFA šef sudija Pjerluiđi Kolina pred turnir nije najavljivao obračun sa grubom igrom, već je fokus stavio na ponašanje igrača i odugovlačenje vremena.
7:00
51 d
Sportski sud FS Nemačke (DFB) kaznio je Edina Džeka, napadača drugoligaša Šalkea, s dve utakmice zabrane nastupa zbog grubog prekršaja.
17:35
138 d
Predsednik FIFA Đani Infantino smatra da igrači koji pokrivaju usta dok razgovaraju sa protivnicima tokom sukoba treba da budu isključeni.
13:20
153 d
Jedno od najluđih isključenja videli smo u okviru turske Superlige u meču između Trabzona i Kasimpase.
B92.sport15:30
189 d
Turski skijaški skakač Fatih Arda Ipčioglu ispisao je istoriju Svetskog kupa, ali na verovatno najlošiji mogući način.
B92.sport16:53
227 d
Kapiten Portugala je prvi put isključen prilikom nastupa za reprezentaciju.
B92.sport12:15
261 d
Selektor Portugala Roberto Martines ima opravdanje za isključenje svog kapitena Kristijana Ronalda.
8:47
261 d
Reprezentativac Srbije Nikola Štulić u nedelju je odigrao dobar meč za svoj Šarlroa u belgijskom prvenstvu, ali samo dok nije zaradio isključenje.
B92.sport9:32
363 d
Brazilski fudbaler Nejmar bio je tragičar u porazu Santosa od Botafoga 1:0 na svom terenu, u 11. kolu brazilske Serije A.
12:41
426 d
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola pobesneo je zbog isključenja Matea Kovačića protiv Bornmuta.
13:55
438 d
Serhio Ramos je u petoj utakmici za meksički Monterej pokazao svoju mračnu stranu.
12:28
503 d
Kapiten Atalante Rafael Toloj, zaradio je crveni karton u 87. minuti protiv Klub Briža u plej-ofu Lige šampiona nakon bizarne reakcije.
8:47
529 d
Na utakmici turskog šampionata između Sivaspora i Kajzerispora desilo se nesvakidašnje isključenje igrača gostujućeg tima.
B92.sport21:38
554 d
Fudbalska planeta sa posebnom pažnjom ove večeri gleda finale Kopa Libertadores između Atletiko Mineira i Botafoga, a već u 30. sekundi smo videli direktan crveni karton!
B92.sport21:25
610 d
Najviše komentara
Šokantan poraz Partizana
Fudbaleri Partizana poraženi su kod kuće od IMT-a 2:1 u meču 3. kola Superlige i ostali na tek jednoj pobedi u prva tri kola šampionata.
B92.sport22:04
3 h
Albanac izašao bez gaća, pa provocirao dvoglavim orlom usred Beograda! FOTO/VIDEO
Svi borci su uredno prošli vagu i nije bilo nikakve drame u petak ujutru, dan pred UFC Beograd.
B92.sport10:43
2 d
Hrvati pobesneli zbog srpskog UFC borca: "Sramotno i skandalozno!" VIDEO
Nastup srpskog MMA borca Borislava Nikolića na UFC priredbi u Beogradu izazvao je burne reakcije u hrvatskim medijima.
B92.sport10:45
14 h
Crvena zvezda "petardom" do treće runde – Stanković: "Prezadovoljan sam" VIDEO
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u revanšu na stadionu "Rajko Mitić" deklasirali Larn rezultatom 5:0.
B92.sport23:23
4 d
Srpska zastava i UFC pojas – gusle za kralja oktagona: Vučić dočekao Dejnu Vajta VIDEO
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju UFC (Ultimate Fighting Championship), koju predvodi predsednik te organizacije Dejna Vajt.
12:00
4 d