Rade Bogdanović: "Nisam rasista, ali ovi crnci..." VIDEO
"Ja sam igrao s njima, mi nekada kada smo igrali, mi smo svoje igrače nekada morali da čuvamo da ne naprave grešku", rekao je Bogdanović.
9:00
1 d
"Ja sam igrao s njima, mi nekada kada smo igrali, mi smo svoje igrače nekada morali da čuvamo da ne naprave grešku", rekao je Bogdanović.
9:00
1 d
Selektor Južne Afrike Hugo Bros osudio je odluku glavnog arbitra da isključi Tembua Zvanea u porazu 2:0 od Meksika na otvaranju Svetskog prvenstva u četvrtak.
8:00
11 d
FIFA šef sudija Pjerluiđi Kolina pred turnir nije najavljivao obračun sa grubom igrom, već je fokus stavio na ponašanje igrača i odugovlačenje vremena.
7:00
11 d
Sportski sud FS Nemačke (DFB) kaznio je Edina Džeka, napadača drugoligaša Šalkea, s dve utakmice zabrane nastupa zbog grubog prekršaja.
17:35
97 d
Predsednik FIFA Đani Infantino smatra da igrači koji pokrivaju usta dok razgovaraju sa protivnicima tokom sukoba treba da budu isključeni.
13:20
113 d
Jedno od najluđih isključenja videli smo u okviru turske Superlige u meču između Trabzona i Kasimpase.
B92.sport15:30
148 d
Turski skijaški skakač Fatih Arda Ipčioglu ispisao je istoriju Svetskog kupa, ali na verovatno najlošiji mogući način.
B92.sport16:53
186 d
Kapiten Portugala je prvi put isključen prilikom nastupa za reprezentaciju.
B92.sport12:15
221 d
Selektor Portugala Roberto Martines ima opravdanje za isključenje svog kapitena Kristijana Ronalda.
8:47
221 d
Reprezentativac Srbije Nikola Štulić u nedelju je odigrao dobar meč za svoj Šarlroa u belgijskom prvenstvu, ali samo dok nije zaradio isključenje.
B92.sport9:32
323 d
Brazilski fudbaler Nejmar bio je tragičar u porazu Santosa od Botafoga 1:0 na svom terenu, u 11. kolu brazilske Serije A.
12:41
386 d
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola pobesneo je zbog isključenja Matea Kovačića protiv Bornmuta.
13:55
398 d
Serhio Ramos je u petoj utakmici za meksički Monterej pokazao svoju mračnu stranu.
12:28
463 d
Kapiten Atalante Rafael Toloj, zaradio je crveni karton u 87. minuti protiv Klub Briža u plej-ofu Lige šampiona nakon bizarne reakcije.
8:47
489 d
Na utakmici turskog šampionata između Sivaspora i Kajzerispora desilo se nesvakidašnje isključenje igrača gostujućeg tima.
B92.sport21:38
513 d
Fudbalska planeta sa posebnom pažnjom ove večeri gleda finale Kopa Libertadores između Atletiko Mineira i Botafoga, a već u 30. sekundi smo videli direktan crveni karton!
B92.sport21:25
569 d
Fudbalski klub Kruzeiro kazniće svog igrača Rafu Silvu (32) zbog toga što je ovaj zaradio crveni karton u 3. sekundi utakmice protiv Atletiko Mineira.
B92.sport15:25
603 d
Kristijano Ronaldo napravio je novi incident u Saudijskoj Arabiji.
10:14
805 d
Najviše komentara
Livakovićeva čuda nedovoljna za Hrvatsku – Engleska pokazala silu; "Ne mogu sad da komentarišem" VIDEO
Fudbaleri Engleske pobedili su selekciju Hrvatske (4:2), u prvoj rundi L grupe Svetskog prvenstva.
B92.sport0:53
5 d
Najveći svih vremena – Mesi ispisao istoriju, Argentina u nokaut fazi Mundijala!
Fudbaleri Argentine pobedili su Austriju 2:0 u drugom kolu Svetskog prvenstva, a Leo Mesi je ispisao istoriju.
B92.sport21:46
16 h
Mbape ispisao istoriju – Francuska kaznila Senegal!
Fudbaleri Francuske pobedili su Senegal rezultatom 3:1 u meču prvog kola grupe I na Mundijalu.
B92.sport23:45
6 d
Spektakularan finiš u LA – klinac "u inat" Granitu Džaki slomio BiH! VIDEO
Fudbaleri Švajcarske savladali su Bosnu i Hercegovinu rezultatom 4:1 (0:0) u 2. kolu grupe B Svetskog prvenstva.
B92.sport23:55
4 d
Kongo šokirao svet! Portugalu samo bod; Ronaldo opet nula VIDEO
Fudbalska reprezentacija Portugala nije uspela da opravda ulogu velikog favorita na premijeri Svetskog prvenstva, pošto je odigrala nerešeno sa DR Kongom – 1:1 (1:1).
B92.sport22:00
5 d