Haos i u Mostaru – topovski udari, igrači u klinču, Štimac provocirao navijače Veleža VIDEO
"Raduje me jedna istina, da ću opet prvak biti ja, ali nikada, Velež neće nikada, livada je uvek livada".
8:45
7 d
"Raduje me jedna istina, da ću opet prvak biti ja, ali nikada, Velež neće nikada, livada je uvek livada".
8:45
7 d
Vulgarni nacionalistički ispad navijača Zrinjskog zasenio je dešavanja sa prvog meča finala Kupa BiH, a sada je stigla i reakcija najveće rivala.
B92.sport14:18
14 d
Nemile scene obeležile su momente pred početak finala fudbalskog nacionalnog kupa BiH između ekipa Zrinjskog i Veleža.
B92.sport20:18
15 d
U ranim jutarnjim časovima u Mostaru se dogodila tuča navijača Zrinjskog i Veleža.
B92.sport9:48
58 d
Pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo prilikom rutinske kontrole stadiona "Asim Ferhatović Hase" pronašli su i izuzeli jednu ručnu bombu.
B92.sport16:07
77 d
Fudbalski klubovi Sarajevo i Velež su prijavili trenera Zrinjskog Igora Štimca Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
B92.sport8:15
229 d
Pred nama je zanimljiv fudbalski vikend na prostoru od Vardara do Triglava.
B92.sport19:15
245 d
Fudbaleri Novog Pazara i gostujućeg Veleža odigrali su u prijateljskoj utakmici 1:1.
10:15
306 d
FK Velež se oglasio dan nakon poraza od Zrinjskog u mostarskom derbiju (0:1) zbog, kako su naveli, velike greške sudije Frane Jelića, koja je odlučila ishod utakmice.
B92.sport10:45
445 d
Fudbaleri Veleža su završili svoj evropski put već u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su ukupnim rezultatom 6:2 izgubili od Intera iz Andore.
B92.sport20:00
672 d
Fudbaleri Veleža iz Mostara odigrali su samo 1:1 sa Interom iz Andore, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.
Milan Tomić22:00
680 d
Najviše komentara
Gledaćemo "večiti derbi" – Crvena zvezda zakazala okršaje sa Partizanom u polufinalu ABA lige
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Cedevita Olimpiju (95:86) u majstorici četvrtfinala ABA lige i tako se plasirali u polufinale, gde ih očekuje okršaj sa Partizanom.
B92.sport21:03
6 d
Partizan izbacio Zvezdu; "Teško je dobiti četiri derbija" – bizaran potez Saše Obradovića
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 2-0 u polufinalnoj seriji ABA lige.
B92.sport23:42
4 h
Čudo se desilo, Arsenal uzeo Premijer ligu! VIDEO
Posle 22 godine čekanja, gotovo agonije, fudbaleri Arsenala su prvaci Engleske.
B92.sport22:25
2 d
Partizan korak bliže finalu ABA lige; Penjaroja o finišu meča; Obradović: "Moramo da se adaptiramo"
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 100:94 u prvom meču polufinalne serije ABA lige i tako poveli sa 1:0.
B92.sport23:30
3 d
Ponoćno saopštenje Zvezde: "Priprema terena, kreiranje atmosfere..."
Košarkaški klub Crvena zveda malo pred ponoć se oglasio povodom izjave trenera Cedevita Olimpije Zvezdana Mitrovića date nakon majstorice četvrtfinala plej-ofa ABA lige.
B92.sport23:59
6 d