Zlatan trpeo vređanje 50.000 ljudi: "To se dogodilo jer sam poreklom iz Hrvatske i BiH..."
"Kad sam čuo mržnju, igrao sam jače", kaže Zlatan Ibrahimović, prisećajući se rasističkih povika sa tribina u Rimu upućenih njemu.
14:11
44 d
"Kad sam čuo mržnju, igrao sam jače", kaže Zlatan Ibrahimović, prisećajući se rasističkih povika sa tribina u Rimu upućenih njemu.
14:11
44 d
Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje selekciju Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
B92.sport9:10
87 d
Svetska košarkaška federacija (FIBA) oglasil se saopštenjem posle rasističkog ispada navijača litvanske reprezentacije.
B92.sport18:30
96 d
Navijaču koji je u petak na Enfildu uputio rasističke uvrede fudbaleru Bornmuta Antoanu Semenju privremeno je zabranjen ulazak na sve stadione u Velikoj Britaniji, saopštila je policija.
13:18
108 d
Fudbaler Šalkea Kristofer Antvi-Ađei bio je meta rasističkih uvreda na utakmici nemačkog Kupa protiv Lokomotive iz Lajpciga u nedelju, zbog čega je privremeno prekinuta utakmica.
12:39
108 d
Druga utakmica Reala na Svetskom klupskom prvenstvu završena je sa incidentom.
14:28
164 d
Na Svetskom klupskom prvenstvu u SAD prvi put je pokrenut poseban protokol tokom utakmice.
10:21
164 d
Utakmica polufinala Kupa kralja između Real Sosijedada i Real Madrida (0:1) morala je biti nakratko prekinuta zbog rasističkog ponašanja navijača prema gostujućim igračima.
9:58
280 d
Remi bez golova između Galatasaraja i Fenerbahčea nije prošao bez drame.
9:22
282 d
U Parizu već nekoliko meseci traje istraga protiv fudbalskog kluba Pari Sen Žermen (PSŽ) o mogućem postojanju spiska igrača po etničkoj osnovi u prethodnoj deceniji.
B92.sport15:55
414 d
Sarajevski portal "Klix" žestoko je osudio sramotno skandiranje navijača na utakmici UEFA Lige nacija između Bosne i Hercegovine i Mađarske.
14:06
415 d
Joško Jeličić je u hrvatskoj javnosti sve češće zbog burnih izjava koje daje, a ovog puta na meti mu je bio fudbaler Hajduka iz Splita Ismael Dijalo.
B92.sport16:28
436 d
Nepoznati počinioci uništili su mural u Rimu, oslikan u čast italijanske odbojkašice Paole Egonu.
B92.sport8:55
477 d
Engleski fubalski klub Čelsi pokrenuo je interni disciplinski postupak protiv argentinskog igrača Enca Fernandesa.
B92.sport11:04
505 d
Novi rasistički skandal izbio je u svetu fudbala, i to opet od strane samih fudbalera.
B92.sport8:50
505 d
Reprezentativac Albanije Mirljind Daku izvinio se zbog vređanja Srba i Makedonaca nakon remija sa Hrvatsom na EURO.
8:43
531 d
Košarkaški klub Olimpijakos naveo je da će tužiti Panatinaikos zbog rasističkih uvreda na račun njihovog igrača.
B92.sport13:36
541 d
Rezultat jedne ankete šokirao je mnoge pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj.
15:35
548 d
Najviše komentara
Oglasio se Željko Obradović: "Stojim iza odluke, nadam se da ovo nije poslednji put" VIDEO
Željko Obradović se oglasio i objasnio zašto se odlučio da podnese ostavku i napusti KK Partizan.
B92.sport20:25
2 d
Partizanova "šok terapija" – pao je Bajern; "Teška nedelja za nas"
Košarkaši Partizana savladali su Bajern Minhen na domaćem parketu sa 92:85, u okviru 14. kola Evrolige.
B92.sport23:50
5 h
Srbija preživela dramu: "Ovo mora da bude naš DNK!" – pogledajte ludu završnicu!
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Bosnu i Hercegovinu u Sarajevu rezultatom 74:72 u utakmici drugog kola grupe C kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2027. godine.
B92.sport23:18
4 d
Pešić: "Javnost je od Željka napravila mnogo više nego što on jeste"
Doskorašnji selektor Srbije Svetislav Kari Pešić je prokomentarisao odlazak Željka Obradovića sa mesta trenera Partizana.
B92.sport21:33
5 d
Saznajemo: Evo šta je uprava ponudila Obradoviću i šta je bio Željkov odgovor
Sutrašnja sednica Upravnog odbora KK Partizan zakazana za 11 časova biće ključni trenutak za budućnost kluba – ali i za konačnu odluku Željka Obradovića, čiji ostanak ili odlazak drže crno-bele u stanju potpune neizvesnosti.
Iva Jevtić16:20
6 d