Nova vest
Rukomet 1

23.4.2024.

23:20

Vujović posle otkaza i suspenzije razmišlja o penziji? "U zrelim sam godinama"

Veselin Vujović prokomentarisao je suspenziju od tri meseca zabrane obavljanja trenerskog posla u Hrvatskoj.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
EPA-EFE/Lukasz Gagulski

On je, vodeći Nekse, na meču sa Zagrebom, negodovao kod delegata zbog sudijskih odluka, da bi ubrzo sve eskaliralo.

Delegata te utakmice je, u gužvi koja se stvorila blizu zapisničkog stola, u prolazu namerno udario igrač Neksa, Slovenac Marko Bezjak, a meč je malo posle toga prekinut.

Delegatu Anti Josiću ukazivana je i lekarska pomoć, da bi glavni sudija meča dvadesetak minuta potom odsviro kraj jer je procenio da ne postoje uslovi da se on nastavi. Utakmica je kasnije registrovana službenim rezultatom 10:0 u korist Zagreba

Svemu je prethodio protest Vujovića kod delegata zbog sporne odluke sudije da poništi gol njegovog tima i umesto toga pokaže na sedmerac.

"Očekivao sam kaznu. Naravno, to je ubrzalo moju odluku da odem s klupe Neksea. Što je tu je, niti ću se žaliti, niti više imam nameru potezati te stvari. Oni koji su odlučivali o tome znaju zašto su tako napravili, prema tome za mene je to završena priča", rekao je Vujović za "Sportske novosti" i dodao:

"Nemam nikakav plan, lige su pred završetkom. Videćemo šta će dalje biti i kako će se odvijati nastavak moje karijere. Ali ja sam već trener u zrelim godinama, dugo sam i razmišljao o tome da mi je možda vreme da se povučem. Ako bude neka dobra opcija, prihvatiću je, a ako ne, Bože moj".

Vujović ima 63 godine, a trenersku karijeri je počeo još 1995. u Metaloplastici.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu